Bewertungen von Wok en Sushi To Enjoy Alkmaar

Neue Beurteilungen

5.0
C
1 Juni 2023

Bezorger perfect optijd, zeer vriendelijk en correct. Eten was precies wat je er van hoopt. Heerlijk gegeten!

ANNEK
31 Mai 2023

Was erg lekker.

William
30 Mai 2023

Heerlijk en snel

Bryan
30 Mai 2023

Heerlijk zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E.
27 Mai 2023
Simone
18 Mai 2023

Heerlijk genoten van de sushi, goede kwaliteit en perfecte service!!

Manon
15 Mai 2023

Snelle service; goede prijs-kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
13 Mai 2023

Wederom weer heerlijk gegeten en snelle bezorging ..echt een aanrader !!!

Jade K
10 Mai 2023

Favoriete wok in alkmaar

Groot
7 Mai 2023
Farman alkasseer
6 Mai 2023

Warm en snel weer ! Heerlijk

Janneke
6 Mai 2023

Snelle bezorging. Het eten was heerlijk en lekker warm. Top!

Peter kooy
5 Mai 2023

Binnen 15 minuten bezorgd en super van smaak

Ineke
3 Mai 2023

Heerlijk

Ruud
30 April 2023

Erg lekker menu

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
29 April 2023

Weer stipt op tijd bezorgd en wederom heerlijk!!

Loesaa
29 April 2023

Lekker eten.

Prinse
26 April 2023

Heerlijk, goed warm en keurig op tijd!!!

S
24 April 2023

Heerlijk eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Smit
23 April 2023

Altijd lekker Ă©n snel bezorgd. Bedankt weer!

William Linnemann
22 April 2023

Erg lekker en snel bezorgd

WJM Pedroli
22 April 2023

de verpakking van de witte rijst onder de (natte) groente is niet prettig en ''oogt'' niet, gewoon een apart bakje

Mariska Oremus
21 April 2023

Lekker vers en snel

Rob
15 April 2023
Dyfna
14 April 2023

Zoals heel vaak snel bezorgd, erg lekker en nog goed warm

Janneke
5 April 2023

Snel geleverd en lekker warm. Heerlijk gegeten!

Ruud
2 April 2023

Prima warm en mooi op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Morena
2 April 2023

Heerlijke sushi, gratis loempia’s vanaf 15 euro maken het helemaal af! Zeker nog een keer bestellen.

Kim Rijnaarts
29 MĂ€rz 2023

Wij zijn beiden doodziek geworden van de ebi garnalen! Deze smaakten gek en waren sompig. De hele avond en nacht ben ik leeg gelopen aan beide kanten. Jullie moeten beter opletten! Ik vertrouw erop dat jullie mij goed eten geven. Ik heb een eigen bedrijf en lig nu volledig uit roulatie. Baal echt zo enorm.

Henny Gosman
24 MĂ€rz 2023

Het eten was wee heerlijk. Aardige beleefde bezorger!

R
23 MĂ€rz 2023
Peter
22 MĂ€rz 2023

Kipfilet smaakte niet echt top

Simon tromp
17 MĂ€rz 2023

Het eten was zoals altijd weer lekker. Aardige bezorger

Alkasseer
16 MĂ€rz 2023

Heerlijk ,snel en warm ,net als altijd . Helema top

Rosita
15 MĂ€rz 2023

Op tijd bezorgd en het was weer heerlijk!

E.
15 MĂ€rz 2023
David
9 MĂ€rz 2023

Snelle bezorging, heerlijk eten, goede kwaliteit.

I.
5 MĂ€rz 2023

Zondagavond besteld en evengoed met 35 minuten bezorgd. Alles nog heerlijk warm. Soja saus had iets meer gemogen maar verder was alles erg smakelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
4 MĂ€rz 2023

Eten is altijd super lekker. 1dingetje zat maar 1bakje nasi met wokgroente en kip voor 2 personen.

Gardien
3 MĂ€rz 2023

Helaas was de biefstuk helemaal doorbakken en hierdoor onwijs taai geworden

Suzanne
2 MĂ€rz 2023

De poke bowl met zalm en tonijn is een aanrader; heerlijk!

Peter kooy
28 Februar 2023

Stond binnen twintig minuten bij ons op tafel was heerlijk

Samantha
26 Februar 2023

Zoals altijd lekker en op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dekkers
23 Februar 2023

Heerlijk, en weer snel bezorgd met lekkere loempiaatjes erbij.

William Linnemann
21 Februar 2023

Lekker en snel. Ik bestel minstens 1 keer per week en de kwaliteit van het eten en bezorging is altijd goed!

Mark
19 Februar 2023

Het eten is echt lekker warm en smaakt goed!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
14 Februar 2023

Volgende keer geen combinatie menu meer het was anders dan we verwachte

Dionne
9 Februar 2023

Ik ben zo blij met Wok en Sushi To Enjoy. Altijd een hele snelle bezorging. Alles vers en goed verzorgd. Warm en koud netjes apart. Een echte aanrader.

Max
4 Februar 2023
Peter
1 Februar 2023

Het eten was goed, maar wat afgekoeld. Dat zal iets te maken hebben met de bezorgtijd van 100 minuten wat voor een dinsdag echt te lang is.

Petra Asbeek Brusse
1 Februar 2023

Al vaker besteld en kwaliteit altijd even goed. Bezorging gisteren (di) ook op tijd en prima.

Pascal
30 Januar 2023

Helemaal top

Peter kooy
25 Januar 2023

Was top

Yentl
24 Januar 2023

Super zoals altijd

Peter
23 Januar 2023

HEEL Lekker en optijd.... Wat wil je nog meer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marleen Rooseboom
20 Januar 2023

Ik had aangevraagd of twee bestellingen samen konden komen, dat ging goed! Vervolgens had ik 1 bestelling per ongeluk nog niet betaald, waardoor de bezorger even moest wachten tot mijn vriend cash kwam brengen
 Gelukkig was hij heel relaxed en aardig. Het eten is overigens altijd goed!

marije dijkstra
14 Januar 2023
Linda
14 Januar 2023

Supersnel bezorgd en wederom heerlijk gegeten!!

Yentl van Heugten
10 Januar 2023

Super zoals altijd!!

Judith
24 Dezember 2022

Ditmaal duurde het erg lang, maar normaliter wordt het eten altijd snel bezorgd. Eten zelf smaakte weer fantastisch, zoals altijd.

Bas Jansen
22 Dezember 2022

Normaal ben ik altijd heel tevreden. Dit keer had ik een wokgerecht met nasi besteld. Ik kreeg met bami. Dit vind ik niet zo lekker. Dit was een echte tegenvaller..ik heb niet zo als normaal kunnen genieten van mn bestelling.

waarom niet
22 Dezember 2022

porties zijn wat klein voor mij persoonlijke smaak, de rest is perfect.

Silvia Dekker
21 Dezember 2022

Wok en sushi menu met zalm, heerlijk! Leuk de combinatie sushi en wok. Grote portie wok en 16 stuks sushi. Wij bestellen dit zeer regelmatig. Prima service!

William
20 Dezember 2022

Super lekker en snel!

Edwin V
18 Dezember 2022

Heerlijk eten (ossenhaas, nasi, en de pittigste saus. Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging prima op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nancy Neumann
18 Dezember 2022
Nancy Neumann
11 Dezember 2022

Goedenavond,vandaag had ik wok noodles besteld met garnalen en veel vaker besteld, al 2 a 3 keer had ik het bezorgd gekregen, maar in de plastic zak met de noodles is de inhoud van het eten eruit gelopen en lekte, dit had ik al paar keer zo bezorgd gekregen, klacht hierover, maar tevens vandaag telde ik maar 2 grote garnalen wat ik nooit zo weinig had gehad, klacht 2, graag wil ik vragen bij de volgende bezorging beter te worden bezorgd.dank dat ik deze klachten aan u mag doorgeven, fijne avond met vr.groet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

I.D
9 Dezember 2022

lekker vers eten en klantvriendelijk

Titia De haan
8 Dezember 2022
Fam vd Busse
4 Dezember 2022

Netjes verzorgd en exact op tijd bezorgd

C Geertsma
3 Dezember 2022

hai, Naast dat het lekker was, hadden we voor 1,50 extra zalm besteld. Deze is er niet bij geleverd.

HV
1 Dezember 2022
k.
30 November 2022

snel geregeld en lekker !

David Bak
21 November 2022

Heerlijke wok maaltijden, gratis mini loempia's, en keurig op tijd klaar. Iedere keer weer heerlijk eten.

C
20 November 2022
William Linnemann
19 November 2022

Lekker en snel

Lisa
19 November 2022
Ingrid
11 November 2022

Bezorgd na 12 minuten, razendsnel!

Danielle
9 November 2022

Heerlijk en mega snelle bezorging!

Carla Terblanche
6 November 2022

Top prijs kwaliteit!

Frits
6 November 2022

Super lekker eten!

Anja
31 Oktober 2022

Elke keer dik tevreden over Sushi to enjoy! Lekkere sushi en sashimi! En zeer vriendelijke service!

Henny
29 Oktober 2022

Aardige beleefde bezorger. Het eten was lekker!

Shané Veldkamp
26 Oktober 2022

Heerlijk eten zoals gewoonlijk, enige jammere was dat heel veel dingen waren gelekt. Misschien het anders verpakken de volgende keer.

Pascal
22 Oktober 2022

Prima

Henny Gosman.Werd echt heel snel besteld door eHet eten smaakte heerlijk!
21 Oktober 2022
Carol Smit
20 Oktober 2022
Hendrik
20 Oktober 2022

Ik heb een tepanyaki gerecht met kip en groenten gegeten met hoisinsauce. Helaas vond ik het veeeeeel te zout, misschien kunt u hier iets aan doen.

Dse Van der veen
17 Oktober 2022
Judith
14 Oktober 2022

Altijd heerlijke sushi en hapjes en vlot bezorgd. Ook de warme gerechten zijn een aanrader trouwens.

Roos
11 Oktober 2022

Heerlijk!!

Monique
8 Oktober 2022

Wederom heerlijk gegeten en lekker vers , en dan de super snelle bezorging en warme eten , 1 woord :WERELDS

Bas
3 Oktober 2022
Rob Duin
3 Oktober 2022

Zoals altijd op tijd en super vriendelijke bezorging .....en producten van super lekkere kwaliteit... Dit is echt een fijn bedrijf om je lekkernijen te bestellen. Aanrader ik zou het als ik U was eens proberen....zo ben ik hier ook begonnen en nu nog geen spijt....Voor straks Eet Smakelijk.

Johanna
1 Oktober 2022

Het eten was wederom heerlijk , daar zijn we goed over te spreken. De bezorger had zijn hoofd er niet bij en reed snel weg, na aflevering aan de deur, terwijl we nog moesten betalen. We zijn erachteraan gerendt! Dat was een rare situatie. We werden daarna gebeld dat we nog moesten betalen.(!). Beter opletten voor deze bezorger.

Iona
30 September 2022

Hele lekkere sushi. Wokgerecht was iets flauw. En de loempia’s zaten in de plastic tas met het wokgerecht waarvan er veel vocht in de tas was gelekt. Hierdoor waren de loempia’s zacht geworden.

Car
25 September 2022
E.
24 September 2022
-
24 September 2022
DB
18 September 2022
Silvia Bouterse
18 September 2022

Een keer extra de sushi rol genomen. Ik blijf ervan genieten. Goede sushi

Peter
17 September 2022

Geweldig

A
15 September 2022
William
11 September 2022

Altijd lekker en snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans Gremmen Alkmaar
7 September 2022

Bestel al jaren bij Wok & Sushi Gewoon lekker voorral de Hasing saus lekker

Will
4 September 2022

Heel snel, heel lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mantel
2 September 2022

De sushi was prima. De biefstuk reepjes met bami waren echt mega zout

Remko
29 August 2022

Echt alles super lekker (Super Sushi Box en Wokgerecht met kipfilet + gratis kroepoek en loempia's). Zelfs lekkerder dan bij menig restaurant. Alles was ook super snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H Talsma
27 August 2022

Helaas was het de kipkerrie saus veeeeeel te zout, dit gaat ten kosten van de smaak. Wij bestellen regelmatig bij uw bedrijf en meestal is het prima.

E.
26 August 2022

Super snel ontvangen en heerlijk!

Sander
26 August 2022

Als altijd weet heerlijk gegeten! Dit keer de wok, maar de sushi is ook heel goed

Cheryl
25 August 2022

Helemaal super!!

Annemiek
24 August 2022

Heerlijk gegeten en ruim voldoende

Lay
22 August 2022

Geweldig, zag er goed en lekker uit en was super snel geleverd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cor
21 August 2022
Rob Duin ..... Alkmaar
20 August 2022

Top kwaliteit ....en zo allemaggies lekkkuuuhhhh een Dikke Tien voor dit bedrijf. En bezorging om door een ringetje te halen....keurig op Tijd ...Kortom Dik tevreden .

eric sikma
20 August 2022

lekker eten snelle vriendelijke bezorgers

Tevreden Besteller
18 August 2022
Tevreden besteller
14 August 2022

Was weer heerlijk en snelbezorgd (binnen 20 minuutjes)!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Julian
13 August 2022

Fantastisch weer! Heerlijke gerechten, formidabele smaken werkelijk. De snacks waren super. Aanrader!

Danielle
13 August 2022
Nicolaas
12 August 2022

Hier halen is altijd 6 gooien. Die gyaniku is zo lekker. De saus is onovertroffen. Ik zou er liters van drinken als dat kon. Love voor deze woktent

Olav
9 August 2022
William Linnemann
31 Juli 2022

Snel en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lina
30 Juli 2022

Heerlijk nasi en sushi. Bestel hier elke week om een reden.

Joost
22 Juli 2022

Lekkere sushi. Mooi op tijd bezorgd.

Joke
20 Juli 2022

Heerlijk eten en goed heet bij aankomst. Dank jullie wel 😊

M
18 Juli 2022

Altijd goed ..altijd snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Amber
18 Juli 2022
Duran
16 Juli 2022

Beter lezen bij de opmerkingen

Samantha
14 Juli 2022
F
14 Juli 2022

Snel, lekker, verse groente en warm

W den Hartogh
13 Juli 2022

Zoals altijd weer helemaal goed!

Martin
11 Juli 2022

heerlijk, vers, en nog snel bezorgd ook! enige op of aanmerking is dat de ebi tempura in de pokebowl op sommige plaatsen niet meer krokant is door het vocht uit het zeewier. maar ondanks dat nog steeds ontzettend lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
11 Juli 2022

Zoals altijd supersnel en superlekker! Hele aardige bezorger, ook zoals altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ernst de Roo-Straatemans
10 Juli 2022
Bas
10 Juli 2022

Altijd lekker en altijd snel bezorgd :)

Liesbeth Volkers
10 Juli 2022

Heerlijk gegeten!

mariska Oremus
8 Juli 2022

Snel en vers

Lina
3 Juli 2022

Lekkerste sushi van Alkmaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingrid de Haan
3 Juli 2022

Meer wasabi te weinig voor zoveel sushi

Julia
2 Juli 2022

Weer heerlijk gegeten.

Chantal
2 Juli 2022

Prima eten en op tijd bezorgd.

-
2 Juli 2022

Altijd lekker eten en snel bezorgd! Pokebowl en wokgerecht zijn echt heerlijk

Jos van Westrienen
30 Juni 2022

Opnieuw heerlijke sushi. Bezorging keurig op tijd. Top.

Frans
28 Juni 2022

Gewoon lekker

Joke
25 Juni 2022

bezorging snel en eten goed heet en heerlijk zoals altijd.

Familie Huijsman
25 Juni 2022

Zoals altijd weer heerlijk en snel bezorgd. Aanrader.

Peter
25 Juni 2022
Oma joke
19 Juni 2022

Top, heerlijk eten , prachtig op tijd als je vooruit besteld ..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hendrik
18 Juni 2022

Het wok gerecht was goed van smaak, de sushi’s perfect

PHdJOnline
18 Juni 2022
S
17 Juni 2022

Eerste bestelling bij W&Stoenjoy. Voor herhaling vatbaar. Eerder bij andere aanbieders in Alkmaar besteld. W&S is wat ons betreft de beste voor Pokebowls. Sushi nog niet geprobeerd. Gaan we gauw doen. We kregen goed gevulde, zeer verse heerlijk smakende Pokébowls. (Een met zalm en met kip) Yakitori lekker: sappig en nog goed warm. Bezorging vlot door vriendelijke bezorger. Volgende keer weer!

Justin Gomersall
15 Juni 2022

Excellent food thank you

Samantha
14 Juni 2022
J van Westrienen
13 Juni 2022

Heerlijke sushi. Top.

merlevandenbrink
13 Juni 2022
Cathrin
13 Juni 2022

Was weer erg lekker en ook op zondagavond supersnel. Binnen het half uur bezorgd. Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Roxan
12 Juni 2022

Het was weer heerlijk!

John Duinmeijer
10 Juni 2022

Prima eten.

Ellen
10 Juni 2022

Altijd goed en vers en lekker. Wat heet is is nog steeds goed heet en de gratis loempia's is gewoon echt leuke service! Nog nooit ziek van geweest itt andere duurdere zaken 2x. Jammer dat de potato shrimp nog steeds niet terug is!! En ik heb een hekel aan dat het gefrituurde eten samen in 1 zak gegooid wordt en dat ineens de wasabi bij de gember in 1 bakje gedaan wordt, liever apart houden! Verder gewoon super tevreden

Cole
8 Juni 2022

Lekker eten en super snel bezorgd

OC Rovers
2 Juni 2022

Vriendelijke hardwerkende mensen. Prijzen zijn een eurootje hoger geworden t.o.v. een jaar terug, maar alles wordt duurder. Eten is nog steeds betaalbaar, zeker i.v.m. de (ook lekker hoor) Thai.

Rina
2 Juni 2022

Altijd snel en smaakvol!

Lina
1 Juni 2022

Was weer heerlijk zoals altijd

Pascal
27 Mai 2022

Prima

Leen
27 Mai 2022

Lekker eten, helaas 75 min gewacht

Andre
26 Mai 2022

Heerlijk gegeten goede kwaliteit voor een mooie prijs bezorging was goed op de afgesproken tijd bij ons thuis volgende keer gaan we er weer bestellen

K.
26 Mai 2022

perfect!

OnlineBesteller
24 Mai 2022
Carla
18 Mai 2022

Altij heerlijk. Al jaren privé en zakelijk vaste klant

Remko
18 Mai 2022

Ik realiseerde me zojuist dat ik hier al ongeveer 15 jaar klant ben. En natuurlijk blijf je alleen maar zo lang vaste klant als het goed is.

flip
14 Mai 2022
Silvia Bouterse
13 Mai 2022

Altijd heel tevreden

Frida
9 Mai 2022

Top! Alles naar behoren

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk Berendes
6 Mai 2022

Altijd goed en snel bezorgt

Groen
5 Mai 2022

Super lekker

Luc
4 Mai 2022

Gisteren besteld voor +/- 10 collega's; eten kwam tijdig, was warm, grote porties en wat extra's. Eten smaakte goed. Top!

Visser
2 Mai 2022
Samantha
28 April 2022
Mariama
27 April 2022

Eten was koud.Ik heb niet gekregen wat ik heb besteld. Ik heb meer dan een uur gewacht, wat prima is omdat het een drukke koningsdagavond was.

Anita
26 April 2022

Het menu was heerlijk en was snel en goed warm bezorgd

Marcel
24 April 2022

Super, zoals altijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
24 April 2022

Wederom stipt op tijd bezorgd en het was weer heerlijk!!!

Van Velden
22 April 2022

Zoals altijd...lekker

Nannes
22 April 2022

Eigenlijk zoals altijd goed!

mariska Oremus
19 April 2022
Natascha Romero Heredia
15 April 2022
Arnold Kroon
15 April 2022

Met WanTan soep. (aanrader) er ook iets warms bij, overheerlijke Sushi’s. Wat begon met een ontzettend vriendelijke bezorger.

Moeskops
11 April 2022

Altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

PHdJ
11 April 2022

We hebben weer heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Groen
9 April 2022

De sushi is smakelijk en vers. Snel bezorgd!

Julia
9 April 2022

Heerlijk gegeten

Henk
8 April 2022

Bezorgers altijd vriendelijk maar deze viel op in goede zin👍

Peter Zegers
5 April 2022

Heerlijk 👌en super snelle bezorging 👍

N.L.ik
3 April 2022

Goede bezorging vriendelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lina
3 April 2022

Ik kreeg de verkeerde sushi bij mijn bestelling. Iedereen kan fouten maken , zou alleen netter zijn als het restaurant met een oplossing zou komen ipv te vragen aan de klant en nu? Uiteindelijk werd de sushi omgeruild en dat was dat..

Groen
2 April 2022

Altijd lekker krokant en warm

Peter
2 April 2022

Weer TOP!!!!!!!

Judith
1 April 2022

Altijd heerlijk eten en supersnel bezorgd.

W. Dijk
1 April 2022

snelle bezorging, vriendelijke bezorger. De bami was erg vet en zout, dit ben ik niet van jullie gewend.

mc
29 MĂ€rz 2022

Second time that I order and is delicious!

Yentl Jannat van Heugten
28 MĂ€rz 2022

Heel snel en heerlijk eten zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Turnhout
27 MĂ€rz 2022

Lekkere sushi, top bezorging!

Yvonne Becking
26 MĂ€rz 2022
Joke
21 MĂ€rz 2022

Weer heel erg lekker. De warme hapjes kwamen goed warm aan nog. Netjes op tijd gebracht ook.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ray Tje
20 MĂ€rz 2022

Binnen 20 minuten bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniempje
16 MĂ€rz 2022

Lekker en vers zoals altijd

A
16 MĂ€rz 2022

Het eten was lekker en optijd klaar om af te halen! Tot de volgende keer !

Sarah
13 MĂ€rz 2022
William Linnemann
11 MĂ€rz 2022

Lekker en super snel

William Linnemann
6 MĂ€rz 2022

Snel en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erna Munter
5 MĂ€rz 2022
Jeroen Lode
5 MĂ€rz 2022
William Linnemann
3 MĂ€rz 2022
Sonja
2 MĂ€rz 2022

Wij bestellen hier regelmatig en het is altijd lekker. De bezorging is ook heel snel. Top!

Ernst de Roo-Straatemans
28 Februar 2022
Zala
28 Februar 2022

Altijd heerlijk eten! Nooit iets op aan te merken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lina
26 Februar 2022

Vaste klant. Eten is ALTIJD heerlijk! Enige minpunt dit keer; betalen voor stokjes maar ze niet bij de bestelling krijgen🙃

Dave
25 Februar 2022

Altijd goed!

OC Rovers
24 Februar 2022

Aardige hardwerkende mensen.

Joke
24 Februar 2022

Ik kan niet anders zeggen dan dat het weer heerlijk was. Keurig op tijd bezorgd ook weer. Sushi te lekker maar de wokboxen ook supergoed.

PHdJ
16 Februar 2022

Was weer lekker maar helaas miste er wel een salade.

Cee
14 Februar 2022

Weer heerlijk eten, en op tijd bezorgd:) Voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
13 Februar 2022

Weer top gegeten, houden zo!!!!

Joke
12 Februar 2022

Het was weer heerlijk, dank jullie wel

Danielle
11 Februar 2022
Mariska Oremus
10 Februar 2022

Vers en super snel

C.
8 Februar 2022

Goede kwaliteit en prima prijs. Bezorging op tijd. Top!

Titia De haan
6 Februar 2022

Twas weer heerlijk! Op tijd.. gewoon goed en lekker

Madelief
5 Februar 2022
Roos
5 Februar 2022

Lekkere sushi en bezorging op tijd

A.
31 Januar 2022

Snelle levering en lekker eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wypkje Dijk
28 Januar 2022

Snel bezorgt vriendelijke bezorger en het eten heerlijk zoals altijd

H. Hendriks
27 Januar 2022

Altijd snel en altijd lekker!

Alex
26 Januar 2022

Prima eten

William Linnemann
25 Januar 2022

Altijd lekker en snel

Bart Glas
24 Januar 2022

Loempia was niet lekker, vettig en met vis smaakje, overigens beide loempia’s..!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joke
23 Januar 2022

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dave
23 Januar 2022
Marcel
20 Januar 2022

Wij bestellen hier vaak. Kwaliteit is altijd goed!

Marina
20 Januar 2022

Het was snel bezorgd en heeft weer heerlijk gesmaakt !!

Anouk
19 Januar 2022

Heerlijk gegeten, alleen de cashewnoten waar ik extra voor betaald heb, waren vergeten.

Alexis Van Aanholt
18 Januar 2022

Perfekt 🙏

Ruud
16 Januar 2022

Was weer erg lekker en goed warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Giuseppe
16 Januar 2022
Jack Knook
16 Januar 2022

Het eten kon iets warmer.

Silvia Bouterse
15 Januar 2022

Het was weer lekker.

Anja
13 Januar 2022

Helaas miste de wasabi-mayonaise, wat juist de lekker smaak geeft. Zit er altijd op, nu een keer niet. Volgende keer vast wel weer.

M. Jagerman
13 Januar 2022

Erg lekker gegeten!

Peter Zegers
12 Januar 2022

Heerlijk eten en super snelle bezorging 👍

Peter
10 Januar 2022

Top!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joke
5 Januar 2022

Supersnel bezorgd door vriendelijke jonge man . Eten goed heet en prima op smaak, heerlijk gegeten weer.

Margot
5 Januar 2022

Was heerlijk! Goed naar de opmerking gekeken en netjes gebeld dat het iets later kwam.

Nancy
5 Januar 2022
Erik
4 Januar 2022

Helaas ontbraken de stokjes bij de bestelling. Het eten smaakt er echter niet minder om, maar toch...

Cole
30 Dezember 2021

Eten was heerlijk. Wel flink wat saus eruit gevallen wat bij sate zat, zonde.

Marleen
30 Dezember 2021

Eerste keer bij jullie besteld maar zeker voor herhaling vatbaar!

Rick Hollenberg
30 Dezember 2021
Silvia Bouterse
28 Dezember 2021
Titia De haan
24 Dezember 2021

Op de afgesproken tijd en zoals al tijd lekker!!!

Liba
22 Dezember 2021
Frank
17 Dezember 2021

Heerlijk gegeten, kwartier voor het aangegeven tijdstip bezorgd. Gratis kleine loempia's en kroepoek wordt gewaardeerd!

Susan
16 Dezember 2021

Snel bezorgd....en weer toppie eten. En niet duur. Kids love IT en wij ook

Priscilla
15 Dezember 2021

Gezonde, voedzame en lekkere maaltijd.

Joke
14 Dezember 2021

Echt heerlijke verse sushi! Snel bezorgd. Aanbevolen!

Danny
13 Dezember 2021

Heerlijk eten, ook goed warm aangekomen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

GĂ©
13 Dezember 2021

Thanks!!! Het was een drukke avonddienst naar dankzij jullie in elk geval lekker gegeten weer.

bjorg bruijn
10 Dezember 2021
Burgerhart
10 Dezember 2021

We bestellen onze sushi altijd bij Wok en Sushi to Enjoy. Altijd goede kwaliteit, lekker eten & mooi op tijd. Helaad, deze keer was de sushi erg zout. Dit zijn we niet van jullie gewend, Jammer. Hopelijk volgende keer weer net zo lekker als altijd..

William Linnemann
8 Dezember 2021

Snel en erg lekkwr

Samantha
8 Dezember 2021
Abby
8 Dezember 2021

Lekker gegeten

Abby
5 Dezember 2021

Altijd lekker!